Gelato 45

89.004,250.00

+ Free Shipping
Artikelnummer: n. v. Kategorie:

Gelato #45, ook wel bekend als “Gelato 45” of “45 Gelato”, is een cannabissoort die voortkomt uit een kruising tussen de heerlijke Girl Scout Cookies en Sherbet strains. Het is een licht indica-dominante hybride, bestaande uit 55% indica en 45% sativa. Deze strain staat bekend om zijn heerlijke fruitige smaak en biedt een opwekkende en tegelijkertijd kalmerende high die langdurig aanhoudt.

Gelato #45 heeft een zoete en fruitige smaak van bessen en citrus, met een licht romige nasmaak. De geur is vergelijkbaar, met zoete fruitige tonen die worden aangevuld met houtachtige en romige citrusaroma’s. De toppen van Gelato #45 hebben een mooie, hartvormige structuur en zijn bedekt met een laagje paarsachtig-witte kristallijne trichomen.

De high van Gelato #45 is niet extreem stimulerend, maar eerder ontspannend en kalmerend. Na het consumeren van deze strain zul je een gevoel van geluk en euforie ervaren, dat je geest op een rustgevende en verdovende manier omhult. Het kan je ook sociaal en extravert maken, en af en toe zul je de neiging hebben om in lachbuien uit te barsten. Tegelijkertijd zorgt een milde fysieke tinteling ervoor dat je met beide benen op de grond blijft.

Met een gemiddeld THC-gehalte van 23-26% biedt Gelato #45 niet alleen een plezierige high, maar heeft het ook medicinale toepassingen. Het kan effectief zijn bij de behandeling van depressie, stemmingswisselingen, chronische stress, angststoornissen, PTSS en chronische pijn.

De toppen van Gelato #45 hebben een prachtige verschijning, met hartvormige knoppen die een bosgroene kleur hebben met diepe paarse tinten. Daarnaast zijn er dunne oranje haren te zien en zijn de toppen bedekt met een laagje vorstige, paarsachtig-witte kristallijne trichomen.Gelato 45

Het is belangrijk op te merken dat individuele ervaringen met cannabis kunnen variëren, en het effect van Gelato #45 kan verschillen afhankelijk van factoren zoals dosering, tolerantie en persoonlijke gevoeligheid. Het is altijd raadzaam om voorzichtig te beginnen en de effecten te observeren voordat je je dosering aanpast.Gelato 45 

Weight

1 oz, 2 oz, 4 oz, 8 oz, 1lb, 5lb

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „Gelato 45“

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Warenkorb
de_DEGerman