Gas Gelatti

400.006,750.00

+ Free Shipping
Artikelnummer: n. v. Kategorie:

Gas Gelatti is een zeldzame gelijkmatig gebalanceerde hybride wietsoort (50% indica/50% sativa) die is gecreëerd door een kruising van de heerlijke Gelato X OG Biscotti strains. Bekend om zijn waanzinnig lekkere smaak en opwekkende high, is Gelatti perfect voor liefhebbers van hybriden. Gelatti biedt een zoete en zure fruitige bessenhigh met een vleugje scherpe menthol bij het uitademen, dat intenser wordt naarmate je meer rookt.

Het aroma is zeer vergelijkbaar, zij het met een vleugje gasachtige scherpte. De Gelatti high komt bijna direct tot rust zodra je uitademt en overspoelt je geest met een heldere euforie die je energiek en gefocust laat voelen. Terwijl je geest zich in deze staat van geluk nestelt, voel je een toestroom van creativiteit en mentale helderheid die perfect is om aan je takenlijst te beginnen. Een scherpe honger komt daarna, waardoor je opstaat en naar alles grijpt wat binnen handbereik is om te snacken.

Met deze effecten en een extreem hoog gemiddeld THC-gehalte van 20-23% wordt Gelatti vaak gekozen voor de behandeling van aandoeningen zoals ADD of ADHD, chronische stress, depressie, verlies van eetlust of misselijkheid en chronische vermoeidheid. Deze toppen hebben dichte en plakkerige druifvormige felneongroene knoppen met dunne oranje haren, lichtpaarse ondertonen en een laagje lichtpaarse kristallijne trichomen.

Weight

1 oz, 2 oz, 4 oz, 8 oz, 1lb, 5lb

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „Gas Gelatti“

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Warenkorb
de_DEGerman