White Lime Tartz Mediums

101.005,250.00

+ Free Shipping
White Lime Tartz Mediums
SKU: N/A Category:

White Lime Tartz Mediums is een indica dominante hybride soort (70% indica/30% sativa) die is gecreëerd door een onbekende combinatie van indica hybride soorten, hoewel wordt gedacht dat het afstamt van Key Lime Pie. Als je op zoek bent naar een pittige smaak en een ontspannende high, dan heb je het gevonden met Lime Tart.

Deze variant heeft een superheldere zure citroen-limoensmaak met slechts een vleugje romige kaas bij het uitademen. Het aroma volgt hetzelfde profiel, zij het met een nootachtige aardse ondertoon, geaccentueerd door scherpe zure citrus en lichte kruiden. Het Lime Tart effect treedt al snel na je laatste uitademing in werking, en begint achter de ogen en in de nek te werken voordat het zich door de rest van je lichaam verspreidt.

Je zult je fysiek volledig ontspannen voelen terwijl je geest zich uitstrekt naar een creatieve euforie, waardoor je hoog vliegt terwijl je nog steeds verankerd bent aan de wereld hieronder. Dankzij deze effecten en het hoge gemiddelde THC-gehalte van 20% wordt vaak gezegd dat Lime Tart perfect is voor de behandeling van aandoeningen zoals chronische pijn, PTSS of chronische stress, angst, slapeloosheid, spasmen, verlies van eetlust of misselijkheid. Deze toppen hebben taps toelopende helder neon groene knoppen met dunne oranje haren en een laagje kleine, witte kristalachtige harskristallen.White Lime Tartz Mediums

Weight

1 oz, 2 oz, 4 oz, 8 oz, 1lb, 5lb

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “White Lime Tartz Mediums”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
en_USEnglish