Platinum Bubba

89.004,250.00

+ Free Shipping
SKU: N/A Category:

De Platinum Bubba-soort staat bekend om zijn krachtige Indica-effecten en hoog THC-gehalte, meestal meer dan 20 procent. De bloeitijd is relatief kort, ongeveer 60 tot 65 dagen, waardoor het een populaire keuze is onder telers.

Visueel gezien hebben Platinum Bubba-planten een opvallende paarse kleur en produceren ze doorgaans ongeveer 125 gram bloem per plant. De toppen zelf hebben een groenachtige tint met hints van roest, wat zorgt voor een aantrekkelijk uiterlijk.

Deze soort is bijzonder geliefd bij mensen die te maken hebben met ernstige verwondingen en chronische pijn, omdat het krachtige pijnverlichting en ontspanning biedt. Het staat ook bekend om het verlichten van symptomen van angst, slapeloosheid, spierspanning, migraine, stress en zelfs de ziekte van Parkinson. Als je verlichting zoekt voor een van deze aandoeningen, kan Platinum Bubba een geschikte keuze voor je zijn.

Bij consumptie duurt het enkele minuten voordat Platinum Bubba effect heeft, waarbij het geleidelijk het lichaam en de geest in diepe ontspanning hult. Veel patiënten die deze soort gebruiken voor de behandeling van chronische pijn ervaren een diep gevoel van ontspanning dat vaak leidt tot een diepe en ononderbroken slaap.

Qua aroma heeft Platinum Bubba een kruidige geur, terwijl de bloemen een zoete en aangename smaak bieden. Oorspronkelijk populair in Californië, wint deze soort nu erkenning en is deze verkrijgbaar op verschillende locaties.

Het is vermeldenswaard dat hoewel Platinum Bubba over het algemeen goed wordt verdragen door de meeste mensen, sommige gebruikers een “couch-lock” effect kunnen ervaren, wat een gevoel van zwaarte en sedatie kan veroorzaken. Zoals bij elke cannabissoort is het raadzaam om te beginnen met een lage dosering en deze geleidelijk te verhogen indien nodig, rekening houdend met individuele gevoeligheid en tolerantie.

Onthoud dat cannabis op verantwoorde wijze moet worden gebruikt en raadpleeg een zorgverlener als je specifieke medische zorgen of vragen hebt.

Weight

1 oz, 2 oz, 4 oz, 8 oz, 1lb, 5lb

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Platinum Bubba”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
en_USEnglish