Permanent Marker

123.007,000.00

+ Free Shipping

Permanent Marker

SKU: N/A Category:

Permanent Marker

is een populaire cannabissoort die bekend staat om zijn krachtige effecten en heerlijke smaakprofiel. Het is een indica dominante hybride, wat betekent dat het over het algemeen ontspannende en kalmerende eigenschappen heeft. De genetische achtergrond van Permanent Marker wordt gevormd door een kruising van drie bekende strains: Biscotti, Jealousy en Sherbet BX.

Deze soort staat erom bekend dat het een positieve invloed heeft op de geest, waarbij het gevoelens van geluk, euforie en creativiteit stimuleert. Het is een geweldige keuze voor overdag, omdat het je in staat stelt om te ontspannen en te genieten van een rustige middag zonder dat het je volledig versuft. Het kan ook helpen bij het verlichten van stress en angst, waardoor je geest tot rust komt.

Wat betreft de fysieke effecten, kan Permanent Marker een licht kalmerend gevoel geven, waardoor je spieren ontspannen en eventuele spanning in het lichaam verlicht wordt. Sommige gebruikers ervaren ook een toename van de eetlust, wat kan helpen bij het bestrijden van symptomen van aandoeningen zoals chronische vermoeidheid, PMS, krampen en depressie.

De smaak van Permanent Marker wordt omschreven als zoet en zuur, met hints van fruitige snoepjes en een vleugje citrusachtige diesel bij het uitademen. De aroma’s zijn kruidig, dieselachtig en citrusachtig, waardoor het een aangename geur heeft.

Wat betreft de uiterlijke kenmerken van Permanent Marker toppen, ze zijn meestal dicht en compact, met oversized spadevormige toppen. De kleur van de toppen varieert van fel smaragdgroen tot paars, met veel dunne oranje haren en kleine, amberkleurige witte kristallijne trichomen die de toppen bedekken.

Het is belangrijk op te merken dat cannabissoorten en hun effecten kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de groeiomstandigheden, de oogsttijd en de individuele gevoeligheid. Het is altijd raadzaam om voorzichtig te zijn en met mate te consumeren, vooral als je nieuw bent in het gebruik van cannabis.

Weight

1 oz, 2 oz, 4 oz, 8 oz, 1lb, 5lb

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Permanent Marker”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
en_USEnglish